2008-10-31

Pagaliau (?) penktadienis

Labas,

kaip sekas? Tiek daug įvykių nuo vakar... Nieko reikšminga, bet... Vakar buvau išėjus į Miesto sodą, pasisėdėti su savo bendradarbėmis. Oras buvo labai geras - putė smarkokas, bet labai šiltas vėjas... Taip buvo gera pasivaikščioti.

Ir netikėtai vakar iš kaimynų gavau karpio... Ačiū jiems, kad karpį davė išdarinėtą ir be žvynų, nes man, beveik negaminančiai, ši dovana buvo gerokas iššūkis. Skambinau pusbroliui - klausiau, kaip su ta žuvimi elgtis :D Ir ką Jūs manot, pridėjau daug baltųjų pipirų, truputį druskytės ir česnako. Palaikiau šaldytuve per naktį ir šiandien ryte iškepiau. Tiesą pasakius, bijojau dėti į burną, bet skonis manęs nenuvylė. Valio!

O šiandien gavau siuntinį iš Graikijos, kurį netikėtai laimėjau sudalyvavusi "konkurse". Sagos tiesiog fantastiškos <3>

Hello,

how are You? Yesterday I went to meet my ex'coworkers - I had a very good time. And the weather was very good - warm wind was blowing on my face...

I also got a wish from my neighbours and it was a challenge for me, because I don't know how to prepare it. Well, I put some white pepper, some salt and garlic. Kept it in the fridge till this morning and boiled. I have to say that I was afraid to taste it but the taste didn't disappointed me.

And today I got a present from Greese wich I was given after competition. Buttons are just gorgeous. Thank You, Michelle!


5 komentarai:

Agnė rašė...

Visos sagos nuostabios :) O kurias gavai?

Rūta rašė...

Šias nufotografuotas gavau... <3 Aš net neįsivaizduoju, kaip Michelle jas padaro tokias spalvotas, bet plonas ir mažas... <3 Mistika :D

temari by the sea rašė...

Ruta, so happy you received them safely,they arrived fast too! I hope you have fun using them,
hugs
Michelle

Loreta rašė...

Kokios sagutės!Grožis...:)

Dovilė rašė...

kokios gražios :O

 
Related Posts with Thumbnails