2009-03-15

Pabandžiau... *** I tried...

Pabandžiau siūlomus Beijinho - švelniuosius kokoso bučinukus. Patiko daryti ir skanauti.
I tried to make Beijinho. I really liked making and tasting them.
Reikia:
* 1 indelio kondesuoto;
* 1 valg. š. sviesto(margarino);
* 100g kokoso drožlių;
* stambaus cukraus apvoliojimui;
* gvazdikėlių papuošimui;
* popierinių krepšelių.

Reikia supilti kondensuotą pieną su 1 valg. š. sviesto į indą ir nuolat maišant kaitinti ant mažos ugnies. Kiek vėliau (kai masė pradeda tirštėti) suberti 100g kokoso drožlių, išmaišyti ir vėl kaitinti ant mažos ugnies nuolat maišant iki masė sutirštės (ši masė itin linkusi prisvilti !!!)
Kai masė jau atvėsusi, cukrus apvoliojimui ir gvazdikėliai paruošti, tai atvėsusią masę padalinti gabaliukais ir vos vos rankas išsitepus sviestu, delnuose formuojam rutuliukus. Juos apvoliojam stambiu cukrumi ir papuošiam gvazdikėliais (jos susmeigiamos į rutuliukų viršunėles). Sudėti Beijinhos į popierinius krepšelius.
Rekomenduotina juos laiktyi vėsioje vietoje. Skanaus ;)

Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails