2009-09-17

Persikų pyragas *** Peach pie

Šiandien "Kauno dienoje" radau receptą, tai bandžiau kepti persikų pyragą... Jam reikia:
Today in Kauno diena I found recipe, so I tried...

* 225 g. margarino (naudojau sviestą);
* 400 g. miltų;
* 175 g. cukraus;
* 1 kiaušinis;
* 2 v.š. džiūvėsėlių;
* kepimo miltelių;
* 50 g. šokolado drožlių;
* konservuotų persikų puselių (grynas svoris apie 300 g.)

Sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Iš šio mišinio bei kiaušinio ir ištirpdyto sviesto suminkyti tešlą. Didesne tešlos dalimi iškloti kepimo skardą, padarant kraštelius. Tešlą apibarstyti džiūvėsėliais, išdėlioti nuvarvintas persikų puseles nupjauta dalimi žemyn, apibarstyti likusios tešlos trupiniais ir šokolado drožlėmis. Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

"bandžiau kepti.." ir nuotraukos nėra.. Tai nejau nesigavo?
O gal jau nebeliko? :))

Rūta rašė...

Kepiau. Gavosi. Kai rašiau, kad bandžiau, tai nuotraukų dar nebuvo. O kai jau iškepė, tai ir nuotraukos atsirado ;)

Anonimiškas rašė...

Ir labai gražiai gavosi! :)
Ir nuotraukos tokios stilingos.

 
Related Posts with Thumbnails