2009-10-05

Laukiantys receptai

Tasty Art blog'e radau sviestinių sausainių receptą:

90 g kambario temperatūros sviesto;
60 g cukraus,
1 kiaušinis;
180-200 g 405D tipo miltų;
1-2 a.š. vanilinio cukraus;
įvairių spalvų karamelinių saldainių.
Sviestą išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį, įmaišyti miltus. Tešlą išminkyti ir dėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Atšaldytą plonai iškočioti, išspausti norimomis formelėmis sausainius ir kepti įkaitintoje iki 1800 temperatūroje 8-10 minučių. Saldainius sutrupinti, užpildyti sausainiuose paliktas kiaurymes ir dar porai minučių dėti į orkaitę. Ištraukus atvėsinti ir tik tada nuimti nuo kepimo popieriaus.




Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails