Vienos išvykos į Vilnių metu, pabuvojome keliose kepyklėlėse, kur pasivaišinome labai skaniais kokosiniais sausainiais. Ir kas keisčiausia, tą patį kartą vartant receptų knygą akis užkliuvo už kokosinių avižinių sausainių recepto. Mintyse iš karto švystelėjo mintis - ar tik tai nebus skanieji sausainiai...
Taigi, išbandžius receptą, spėjimas pasitvirtino.
2 stikl. avižinių dribsnių;
2 stikl. kokoso drožlių;
1 stikl.miltų;
1 a.š. cinamono;
150 g. sviesto;
2 v.š. medaus;
1 stikl. cukraus;
2 kiaušiniai.
Į nedidelį dubenį supilame avižinius dribsnius, kokoso drožles, miltus ir cinamone. Išmaišome.
Sviestą ištirpiname ir sumaišome su medumi.Į šią masę supilame cukrų ir kiaušinius. Viską išmaišome.
Skystąją dalį užpilame ant sausų produktų mišinio ir išmaišome. Formuojame rutuliukus, kuriuos sudedame į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepame 190ºC 20 min.
On one trip to Vilnius we visited a number of baker's shops where we enjoyed a delicious coconut biscuits. And what is strange the same evening I was looking through recipe book when I caught the eye on coconut cookies recipe. There was a immediate thought - maybe that's the recipe of those tasty biscuits...
So tested recipe was confirmed.
2 glasses oat flakes;
2 glasses coconut;
1 glasses flour;
1 tea spoon of cinnamon;
150 g. butter;
2 big spoons of honey;
1 glasses of sugar;
2 eggs.
Pour into a bowl flakes, coconut, flour and cinnamon. Mix. Dissolve butter and mix with honey. Add to the mass sugar and pour the eggs. Mix all. Liquid content put on dry mixture and mix. Form the beads, put them into baking tin covered with baking paper, flatten beads with fork . Bake at 190 ° C for 20 minutes.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
3 komentarai:
jei čia tie kuriais mane vaišinai šį vakarą, tai jie tiesiog fantastiški.....
Taip, Ilona, tie patys ;)
Skamba labai skaniai :) Ačiū, būtinai išbandysiu ;)
Rašyti komentarą