2010-05-20

Vištiena pagal Andrių *** Chicken by Andrius

Šį receptą man vakar padiktavo mano kursiokas Andrius. Nieko nelaukus šiandien vakarienei išbandžiau :P Tik prieskonių mažokai įdėjau, bet viską pataisė sojos padažas :P Reikia,
vištienos file;
morkų 3 vnt.;
kokoso pieno 1 skardinės;
prieskonių: druska, karis, vištienos prieskoniai;
ryžių.
Vištienos file supjaustome gabaliukais. Įdedame šaukštą garstyčių, prieskonių vištienai ir kt., išmaišome ir paliekame marinuotis šaldytuve (aš palikau 1 val.). Kol vištiena marinuojasi sutarkuojame morkas (ėmiau 3 vnt.).
Mėsą apkepti keptuvėj su šiek tiek aliejaus, kol paskrusta. Sudedame morkas ir įpilame kokoso pieno, kepame, kol pienas susigeria į vištieną. Įdedame patinkančių prieskonių.
Ryžius verdant įdedame kario. Kai ryžiai išvirę, įdedame šaukštą medaus (va čia man iškilo klausimas, ar iš vištieną reikia dėti, ar į ryžius, tai dėjau į ryžius :P), išmaišome ir formuojame ryžių bokštelį.
This recipe was dictated to me by my classmate Andrius yesterday. I tried it for dinner :P
All you need for this recipe is:
Chicken;
3 carrots;
coconut milk - 1 can;
spices: salt, curry, chicken spices and etc.;
rice.
Cut chicken in pieces. Add a tablespoon of mustard and other spices chicken. Mixing and leave marinated in the refrigerator (I left for 1 hr.). While chicken is in the refrigerator we grate carrots (I started 3 pcs.). Roast meat with a little oil until it's brown. Add the carrots and coconut milk, bake until milk is absorbed into chicken. Add appealing spice.
When boiling the rice add some curry. When rice is boiled put a spoon of honey (here I wondered where to put honey in the chicken or rice, I put into the rice), mix and form rice turret.


Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails