Prieš Kalėdas labai norėjau pabandyti naują puraus kekso receptą iš Gėrimų ir patiekalų magijos ir esu juo 100 proc.patenkinta. Skonis fantastiškas! Aš savo nuožiūra dar įdėjau truputį tarkuotos citrinos žievelės ♥ ir kakavos ploną sluoksnį ♥ Tiesa, nežiūrėjau kokie pas mane miltai ir grietinėlės turėjau tik 200 g.
Receptas:
150 g miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelį druskos
200 g grietinėlės
2 didelius kiaušinius
130 g cukraus
50g džiovintų spanguolių
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Grietinėlę išplakite iki švelnių putų (neperplakite) Kiaušinius, cukrų, vanilę sudėkite į grietinėlės/grietinės masę ir išplakite. Suberkite spanguoles. Įsijokite miltus ir atsargiai išplakite. Tešlą sukrėskite į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepkite 190 0C įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.
Foto - Gėrimų ir patiekalų magijos
2011-12-29
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą