2010-03-12

Jolitos skanėstas

Dar vienas receptas iš Kauno dienos:
Pagrindui:
* 2 pakeliai sausainių Selga su karamele;
* 240 g. sviesto;
* 120 g. cukraus.

Sausainius sutrupinti, sviestą su cukrumi ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais. Šia mase iškloti kepimo formos dugną. Paspausti, kad tolygiai pasiskirstyti.

Įdarui:

* 2 pakeliai "Creme Bonjour" varškės;
* 3 kupini šaukštai miltų;
* 6 kiaušiniai;
* 120 g. cukraus.

6 kiaušinių baltymus išplakti su cukrumi iki standžių putų. Varškę, 6 trynius, miltus išplakti iki vientisos masės. Abi mases atsargiai sumaišyti. Viską supilti į formą. Kepti 180 C laipsnių temperatųroje 40 min., po to sumažinti ugnį iki 100 C ir pakepti dar 10 min.

Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails