2010-03-08

Puikieji kiaušiniai *** Finest eggs

Pabandžiau aš šauniuosius kiaušinius šeštadienio rytą. Skonis toks pats kaip ir paprastai virto kiaušinio, tik vaizdas visai kitoks...
Taigi, užverdam puodą su vandeniu. Pasiruošiam maistinės plėvelės tiek gabaliukų, kiek virsim kiaušinių. Imam puoduką, įtiesiam plėvelę, užpilam arbatinį šaukštelį aliejaus (pagal Tinginiai irgi verda reikia alyvuogių, bet aš naudojau paprastą) ir įmušam kiaušinį. Atsargiai ištraukiam plėvelę su visu kiaušiniu ir užsegam segtuku (nuotraukoje matosi) (pagal Tinginiai irgi verda siūloma užrišti su siūlu arba tiesiog padaryti mazgą). Dedam į verdantį vandenį. Jei norim kieto kiaušinio – verdam 4–5 minutes, jei minkšto – apie 3 minutes. Traukiam iš vandens, nuimam plėvelę ir mėgaujamės.




Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails