2010-03-08

Noriu pasigaminti

Naršydama po tinklaraščius, užtikau mane sudominusį naminės varškės receptą. Artimoje ateityje tikrai pabandysiu ;)
Reikia tik maišelio kefyro.
Maišelį kefyro reikia sušaldyti (jei įdėsit į kamerą ryte, vakare jau bus tinkama kitam gamybos etapui).
Po to maišelį nulupti ir ledinį kefyro luitą dėti į marlę. Ją pakabinti virš kriauklės ar dubens ir palikti per naktį. Ryte turėsite skanią, švelnią varškę (apie 200-250g).
Kuo riebesnis kefyras tuo skanesnė varškė. Bet ir ši gaminta iš pigiausio 2,5% kefyro yra daug skanesnė, nei paprasta pirktinė.

Pastaba:
* pabandžiau - skonis labai švelnus.
Kcal - 560 kcal.

Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails