2010-03-10

Spalvų testas *** Color test

Vienam tinklaraštyje radau spalvų testą ir neatsilaikiau pagundai.
Pirmoji profesinė kategorija - kūrėjas:
* nereikalaujanti,
* imulsyvi,
* išraiškinga,
* romantiška,
* intuityvi,
* jausminga ir emocionali.

Svarbią vietą užima estetinės savybės ir didelis poreikis saviraiškai. Šie žmonės mėgsta dirbti savarankiškai, jie yra kūribingi, turi lakią vaizduotę ir visada siekia išmokti ko nors nauja.
Pagrindinės domėjimosi sritys - menas, drama, muzika ir rašymas ar sritys, kuriose gali save išreikšti, rinkti ar įgyvendinti kūrybines idėjas.

Siūlomos kūrėjo profesijos - Advertising Executive, Architect, Web Designer, Creative Director, Public Relations, Fine or Commercial Artist, Interior Decorator, Lawyer, Librarian, Musician, Reporter, Art Teacher, Broadcaster, Technical Writer, English Teacher, Architect, Photographer, Medical Illustrator, Corporate Trainer, Author, Editor, Landscape Architect, Exhibit Builder, ir Package Designer.
Siūlomos kūrėjo darbo vietos tos, kuriose galima kurti ir pagerinti grožio bei estetikos savybes. Nestruktūrizuota, lanksti organizacija, kurioje galimas saviraiškos darbas, pvz., reklama, viešieji ryšiai, interjero dekoravimo firmos, menų studijos, teatrų ir koncertų salės, institucijos, kuriose mokoma rankdarbių, universitetai, muzikos ir šokių mokyklos, menų institutai, muziejai, bibliotekos ar galerijos.


Antroji prpfesinė kategorija - organizatorius, rengėjas:
* savikontrolė;
* praktiškumas;
* susitvardantis;
* tvarkingas;
* sistemingas;
* tikslus;
* kruopštus.

Šie, atrodo, konservatyvūs, planuojantys tipai mėgaujasi organizavimu, duomenų sistemomis, apskaita, detalėmis ir tikslumu. Jiems patinka matematikos ir duomenų valdymo veikla, pvz., sąskaityba, investicijų valdymas.
Užsispyrimas ir kantrybė leidžia atlikti išsamią dokumentaciją, dirbti su biuro mašinomis, ruošti verslo ataskaitas, daryti diagramas ir grafikus.

Komentarų nėra:

 
Related Posts with Thumbnails